Terugblikken, reflecteren, clichés, niet mee doen en nu toch schrijven.
Na bijna 2 weken ziek zijn -en nog op standje reserve functioneren- heb ik genoeg tijd om te reflecteren gehad.

… … … Want wat was het een jaar! … … …

???? Van opgesloten worden naar nog nooit eerder zoveel mooie belevenissen in één jaar;

???? Van niet durven & twijfelen naar gewoon doen;

???? Van rennen voor anderen naar mijn eigen pad bewandelen;

???? Van gesloten deuren, naar open poorten;

???? Van hoofd naar het hart.

Twee jaar geleden sprak ik de intentie uit van nieuwe mensen om mij heen willen hebben. Mensen waar ik van kon leren. Niet leren met het koppie, want dat deed ik al genoeg en die mensen had ik zat om mij heen. Waarvoor dankbaar! Maar leren van hart tot hart, van authenciteit, van kwetsbaarheid, van eerlijkheid en puurrrrr.

Mensen waarbij ik niet het idee had mijzelf de hele tijd te moeten verdedigen. Ik zeg expliciet ‘het idee had’, want jezelf willen verdedigen is een keuze. En blijkbaar had ik (ook) een kliek mensen om mij heen gegenereerd waarbij ik koos voor verdediging of de aanval. Of nóg erger, kwam te zitten met een achteraf-gevoel van ‘had ik dit of dat maar gezegd of laten zien!‘ Nee ik wilde mensen waarbij ik geen abracadabra voor hen sprak en zij geen Chinees (want die taal ken ik niet en begrijp ik dus niet) voor mij. Waarbij linguïstische barrières per definitie er niet toe deden want een blik was al genoeg.

Niet wetende wat een manifestatie kracht intenties hebben! Zoveel mooie mensen leren kennen. En ook zoveel bekende in een ander licht gaan zien. Gevalletje

‘𝒜𝓈 𝓌𝒾𝓉𝒽𝒾𝓃 𝓈𝑜 𝓌𝒾𝓉𝒽𝑜𝓊𝓉, 𝒶𝓈 𝒶𝒷𝑜𝓋𝑒 𝓈𝑜 𝒷𝑒𝓁𝑜𝓌’

Het lichter leven, het letterlijk gaan staan waar ik voor sta, het vrijer uiten en vrijer voelen, zonder enige hinder van gêne of ‘wat als’, trok gelijkgestemden en zoveel meer aan.

De synchroniciteit was en is soms zo intens dat ik er af en toe zelfs een error van kreeg! Veel kennis, inzichten, inspiratie, guidance, mogelijkheden en waardevolle contacten (alle vormen van connectie zijn leerzaam en dus waardevol!) heb ik (mede online) opgedaan. Ik heb echt een ongelooflijk rijk jaar gehad, magisch!

Tijd om alles meer bewust te integreren, te ordenen en uit te werken. De balans op te maken zeg maar. Even een stapje terug uit social-media-land om daarna in volle glorie terug te knallen, shinen en viben.

Ik blijf nog gezellig een paar daagjes op de verschillende sociale platformen rondhangen. Nog even mijn 39ste B-earthday met jullie vieren en die heerlijk stralende energie van jullie met mij meenemen. Om deze, 24 uur daarna, met de mantel der liefde, te bedekken over de treurige dag van het fuckcin in Nederland en mij af te schermen.

Even geen Monkey see Monkey do voor mij

Laters!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *