Jij bent uniek

Een ceremonie is uniek

Samen maken we de ervaring uniek


Individueel

Je voelt de calling van het plantmedicijn en gunt jezelf een reis met alle focus op jou alleen. Na grootste uitdagingen opzoek naar verwerking vanuit de kern of wellicht omdat jouw hooggevoeligheid vraagt om een prikkelarme setting. Veiligheid, geborgenheid en vertrouwen spelen een grote rol in jouw bewustwording.

Tweetal

Jullie zijn op een plek in het leven aangekomen, waar de volgende laag in jullie bewustwordingsproces verwelkomd en aangekeken mag worden. Samen, intiem met zijn tweeën, in verbinding een reis naar het onderbewuste.


Therapeutische begeleiding

De begeleiding is gestoeld op rationaliteit en spiritualiteit. Ik zet mijn therapeutisch & coachende skills compassievol in om jou vóór, tijdens en ná de ceremonie optimaal te begeleiden. Tijdens jouw magische reis word je ondersteund met passende muziek, geleide meditatie, lichaamsgericht werk, ademwerk en kunnen er helingsessies plaatsvinden.

Voorprogramma en nazorg

Om een maximale beleving te ervaren is een gezonde basis van essentieel belang. Na aanmelding ontvang je een voeding- en leefstijl advies. Een week voor aanvang van je reis vindt de intentiesessie plaats en twee weken na de ceremoniële reis een integratie sessie. Op de dag zelf vindt er ook een uitgebreide nabespreking plaats; de ‘sharing circle’.

Dagprogramma

10:00 tot 11:00 uur – aankomst, settelen en intenties plaatsen

11:00 tot 16:00 uur – op magische helende reis

16:00 tot 18:00 uur – landen, eten en delen


Mijn werkplek is Nederland,
Ik doorkruis graag het land voor jou om de magische reis optimaal te maken!
.


Nostalgische boerderij Berkhout

Standaard vinden de privé ceremonies plaats in de nostalgische boerderij in Berkhout. Een fijne, serene plek, met lichte en natuurlijke materialen. Naast dat het een sfeervolle en ‘veilige haven’ is, is deze plek zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Natuur, yurt en vuur

Wil je uitpakken en echt het maximale creëren voor jouw persoonlijke reis? Dan is er een magische plek in Grootschermer Noord-Holland. Een medicinaal bos, wijds uitzicht over de polder, hangmatten, een yurt en glashouse. Een sprookjesachtig tafereel! Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Thuis

Thuis wordt als gemakkelijk ervaren. Je hoeft niet op pad en alles om je heen is vertrouwd. Dit kan rust met zich meebrengen dat bevorderlijk werkt voor je psychedelische reis. Daarentegen is juist dit ook de plek waar je verschillende levenservaringen hebt opgedaan, waar vele herinneringen zijn opgeslagen en waardoor mogelijk energetische vervuiling aanwezig is na een stressvolle periode. Praktisch gezien kan er ook aangebeld worden, luidruchtige buren, of de pakketbezorger die afleidt. Houd met dit soort zaken rekening bij het vormgeven van jouw persoonlijke, magische reis.


Investering

Jouw persoonlijke investering inclusief uitgebreide voor- en nazorg bedragen:
Commitment in de vorm van:
Tijd om jouw proces voor te bereiden en te integreren;
Verantwoordelijkheid door bewuste keuzes te maken, zelfreflectie toe te passen en lering daaruit te halen.

v.a. 750,-

inclusief intentie + integratie sessie.
exclusief btw. Zakelijke factuur mogelijk.

v.a. 575,- p.p.

inclusief intentie + integratie sessie.
exclusief btw. Zakelijke factuur mogelijk.

v.a. 750,- p.p.

inclusief overnachting, intentie + integratie sessie.
exclusief btw. Zakelijke factuur mogelijk.


º Prijzen zijn exclusief btw en p.p.
º Bij een ceremonie op locatie wordt een reiskostenvergoeding berekend van 40 cent per gereden km. vanaf en terug naar postcode 1647MD.
º Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.
º Verlengde begeleiding bedraagt €50,- per uur.


Heb je reeds een datum in gedachten?
Wil je het e.e.a. afstemmen?
Of heb je nog vragen?