Dan is het toch echt bijna zo ver…
De vooravond van mijn 39ste verjaardag, 39 jaar oud, of jong? Alles is perceptie.
Ik kan mij nog goed herinneren hoe ik de grote trappen op de middelbare school besteeg terwijl een aantal docenten mij tegemoet liepen. ‘Pppppffff 40 is écht oud‘, dacht ik bij mijzelf.

Voor mij zitten de eerste 39 jaar erop. Vanaf morgen bewandel ik het pad van mijn 40ste levensjaar! Dat besef kwam een aantal dagen geleden.

Mijn verjaardag vier ik praktisch nooit, want na Sint Maarten, Sinterklaas, Kerst en de Jaarwisseling is mijn systeem en mijn lijf van al het westerse zuipen en vreten overbelast. Mijn 30ste verjaardag heb ik wel groots gevierd en ik had de intentie om dat met mijn 40ste verjaardag weer te doen.

Maar dat besef hè… vanaf NU, vanaf morgen officieel dan, geef ik vulling aan mijn 40ste levensjaar! Het is aan mij, ik kan kiezen, ik kan visualiseren, ikzelf manifesteer dit levensjaar, dit pad van mij! ‘Jo, zorg ervoor dat dit er één wordt voor in de boeken!

Dus creëer ik vanaf vanavond mijn sacred space, mijn heilige ruimte. Een ceremonie met kleine, liefdevolle rituelen met puur zuivere intenties voor dit prachtige pad dat ik 365 dagen ga bewandelen. Een pad vol van verbinding, belevenissen en transformatie, waar Natuurlijk Jolien ook voor staat!

Vol van liefde, magie en verwondering, knuffelen, intimiteit, vrouwelijkheid, sensualiteit, oprechte connecties, vertrouwen en geborgenheid.

Ouder worden, met andere woorden het volgende pad van jouw levensjaren hier op Aarde bewandelen, heeft nog nooit zó jeugdig, speels, fijn en rijk gevoeld!

Ik ga shinen als een malle! En voor iedereen die zich hiermee verbonden voelt, zich hiertoe aangetrokken voelt, haak alsjeblieft aan!

Voor iedereen die hier weerstand, ongemak en aversie in voelt, jullie móeten aanhaken… Het is namelijk godsgruwelijk besmettelijk, whoop whoop!

Dit shinen, het vlammetje, ga ik voorlopig eerst (dagen, weken, maanden, how knows) flink vanbinnen opstoken. Ongehinderd van de verdeel- en heerstechnieken die nu op het volk worden toegepast. Ongehinderd van het treurige fuckzen, ongehinderd van iedere andere vorm van desinformatie en manipulatie dat zich verspreid via mainstreem media. Om daarna met mijn passie en uiting van mijn intenties in volle glorie terug te keren en mijn vuur met jullie te delen op maimstreem media.

Tot snel mooie zielen! Tot innige knuffels Ook jij kiest vandaag…

Choose Wisely

Choose your Love

Love your Choice

Aanbevolen artikelen