Holistisch Bewustzijn

op klompen

° Expert in verruimen van het Holistisch Bewustzijn ° Oprichter
Natuurlijk Jolien & Verbonden Ouderschap °

Ontwikkelaar van de H.B.D. methodiek °

° Therapeut ° Coach ° Trainer ° Facilitator ° Trauma sensitief ° Onderzoeker ° Nieuwsgierig ° Sjamanistisch hart ° Verbinder ° Moeder ° Compassioneel ° Vegetariër ° Verliefd op het leven °


Met mijn pootjes in de West-Friese klei en m’n hoofd in de wolken, kan ik met heel mijn hart zeggen dat ik mijn missie leef! ‘Met verbinding als medicijn door de uitdaging en pijn‘. Dat jij net als ik weer kan voelen dat het leven naar je lacht.

Geboren en getogen in de regio West-Friesland in de kop van Noord-Holland. Als eerste binnen een familie afkomstig uit Amsterdam.

✔ ‘Niet lullen maar poetsen’
✔ ‘Huilen is voor mietjes’
✔ ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’

Klinkt je wellicht bekend in de oren?

Kunde

Met een afwezige vader en zoekende moeder bouwde ik aan de fundering van mijn eigen beschermingsmechanismen als people pleaser met een groots bewijsdrang om te laten zien dat ik niemand nodig had en het allemaal zelf kon.

Volledig tegen de stroom van mijn omgeving in, ging ik al jong op ontdekking naar de zin van het leven. Zoekende naar de boodschap achter de ene na de andere uitdaging die ik op mijn pad kreeg.

Achteraf gezien stuk voor stuk zaadjes voor het verruimen van mijn Holistisch Bewustzijn.


Tijdens deze nog altijd voortdurende levensreis, heb ik elke kans om mijnzelf verder te ontwikkelen aangegrepen. Dit heeft geresulteerd in een ongelooflijk breed pallet aan kennis & kunde. Van waaruit ik een zeer effectieve en krachtige methodiek heb ontwikkeld. Een methode waarin jij je zo veilig en geborgen voelt, dat je oprecht vanbinnen ervaart hoe je jouw eigen pad kan aangaan.

Vrij van trauma.
Vrij van de triggerdans.
Vol levenslust en authenticiteit.


Het Pad

Vroegkinderlijke programmering, belemmerende overtuigingen en voorouderlijk trauma hebben allen invloed op jouw levenspad. Het ontlokt een reactie. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Hoe meer je bevrijd raakt van deze reactie, des te meer je jouw eigen pad kan bewandelen. En daar gaan we voor!

Route

Samen brengen we de uitdaging in kaart. Opzoek naar waar een destructief patroon is ontstaan, een beschermingsmechanisme is geboren en waar intergenerationeel trauma is doorgegeven. Ik help jou je blik te verscherpen, van waaruit we samen de obstakels op jouw route ontdekken, doorvoelen en voor eens en voor altijd wegruimen.

Veiligheid

Beschermingsmechanisme (trauma) voedt zich met onveiligheid. Mijn nummer één prioriteit in contact met jou is een veilige ruimte scheppen. Dat begint met een stukje van mijzelf hier bloot te geven.


Kennis

Naast de deep dive in tal van levenservaringen, voed ik ook het hoofd met liefde. Zo ben ik gediplomeerd holistisch therapeut. Volg ik jaarlijks meerdere trainingen en cursussen, waardoor ik een breed scala aan certificaten behaald heb.

✔ Systemic Healing – Loes Koot (sep. 2024)
✔ Energetisch bewustzijn – Je eigen stem
✔ Chakra training – Rianne Manten
✔ Transformatie coach – Robert bridgeman
✔ Breathwork coach – Kasper van der Meulen
✔ NLP Practitioner – Sluis Instituut
✔ Sjamanistisch Practitioner – Ron Towsend


Ook ben ik gediplomeerd leerkracht speciaal onderwijs. Wat mij de kennis en kunde van didactiek heeft gegeven! Waardoor de H.B.D. methode krachtig en zeer effectief vormgegeven is.

Een aantal jaar heb ik een zijpad bewandeld in het bedrijfsleven binnen de overheid, met de nodige opleidingen en cursussen op het gebied van gegevens-, data-, project- en timemanagement.


Oprechte verbinding vraagt om kwetsbaar willen en kunnen zijn.
De kracht van kwetsbaarheid wil ik jou helpen ervaren.
Zodat je werkelijk kan voelen wat een leven vol verbinding met je doet.