Een generatie vrij van voorouderlijk trauma


Het kan. Een volgende generatie die helemaal zijn eigen pad bewandelt, valt en weer opstaat. Vrij van vroegkinderlijke programmering, belemmerende overtuigingen en voorouderlijk trauma. Omdat jij en ik, het tapijt durven op te tillen. En alle daaronder geveegde bende durven aan te kijken en op te ruimen. Bij ons stopt het! Wij gaan het opruimen. Opdat de volgende generatie ervan bevrijd is.


Met verbinding als medicijn door de uitdaging en pijn.
Jou helpen helen opdat het niet meer wordt doorgegeven.


Jouw overgrootouders hebben gedaan wat ze konden doen binnen de tijdsgeest waarin zij leefden. Zo hebben jouw opa en oma op hun manier er waarschijnlijk ook weer het beste van gemaakt voor jouw ouders. Mét de koude opvoeding, de harde tijd en onmogelijkheid tot het toelaten van emoties. Jij en ik zijn daar het eindproduct van. Het is aan ons om hier verandering aan te brengen. Dit kunnen wij. Dit kan jij!

Vanuit persoonlijke levenservaring en een scala aan opleidingen, trainingen en workshops, heb ik een methodiek ontwikkeld. Waarbij jij je zo veilig en geborgen voelt, dat je je kwetsbaar kan opstellen. Dé poort naar verbinding. Van waaruit jij kracht ervaart om onverwerkte, bewuste én onbewuste pijnstukken aan te gaan. Uit het heden en het verre verleden.


AUTHENTICITEIT

Jij. Jezelf. Vrij van maskers, rollen of patronen. Ik stel mij persoonlijk, kwetsbaar en open op in onze samenwerking. Opdat ook jij je zo vrij voelt om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Best een beetje spannend! Samen op weg naar helemaal onszelf zijn.

BETROKKENHEID

Vanuit mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar het leven, de mens en de natuur ben ik oprecht geïnteresseerd naar wie jij bent, wat je voelt, denkt en waar je mee ‘binnenkomt’. Ik luister, vraag liefdevol door daar waar jij een drempel over moet. En bied jou mijn nabijheid.

VEILIGEHEID

Compassievol en geduldig sta ik aan jouw zijde. Intuïtief voel en zie ik wat er in jou omgaat en bied ik jou de ruimte om daar op jouw persoonlijke manier uiting aan te geven. Niet alleen energetisch en handelend creëer ik een veilige haven voor je, ook de praktijk ademt veiligheid en geborgenheid.