Telefoonnummer

06 - 21 44 85 85

E-mail

info@natuurlijkjolien.nl


Jullie voelen dat jullie op een plek in het leven zijn aangekomen
waar de volgende laag in jullie bewustwordingsproces
mag aangekeken en verwelkomd worden.


Samen, intiem, in verbinding een reis naar het onderbewuste.


Therapeutische begeleiding

De begeleiding* is gestoeld op rationaliteit en spiritualiteit. Jolien heeft een therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring met psychedelica. Zij zet haar coaching en counseling skills compassievol in om jullie vóór, tijdens en ná de ceremonie maximaal te kunnen begeleiden.  De ceremonie zelf met het hart opende cacao en de bewustzijnsverruimende truffel, kan als een totale bliss en life-changing ervaren worden. Tijdens jullie magische reis worden jullie begeleid met gebruik van onder andere sound journeys met klankschalen, windgongs en sjamanistische drums, geleide meditatie, lichaamsgericht werk, ademwerk, geurfrequenties, en kunnen er helingsessies plaatsvinden.

Voorprogramma en nazorg

Om een maximale beleving te mogen ervaren is een gezonde basis van essentieel belang. Na aanmelding ontvangen jullie voeding- en leefstijl advies. Vindt er een week voor aanvang van jullie reis een individuele intentiesessie per persoon plaats, een uitgebreide nabespreking op de dag zelf en twee weken na de ceremoniële reis een integratie sessie. Welke jullie samen of individueel met Jolien kunnen aangaan.


Dagprogramma
  • 10:00 – 11:00 uur: aankomst, settelen en intenties plaatsen
  • 11:00 – 16:00 uur: op magische, helende reis
  • 16:00 – 18:00 uur: landen, eten en delen

Locatie

Onze werkplek is Nederland,
maar wij doorkruisen graag het land om jouw magische reis optimaal te maken!

Thuis
Thuis wordt als gemakkelijk ervaren. Je hoeft niet op pad en alles om je heen is vertrouwd. Dit kan  rust met zich meebrengen dat bevorderlijk werkt voor jullie psychedelische reis. Daarnaast is dit de meest voordelige mogelijkheid voor een privé ceremonie.
Daarentegen kan het juist ook als onrustig ervaren worden. Er kan aangebeld worden, luidruchtige buren die afleiden of er kan energetische vervuiling aanwezig zijn na een stressvolle periode in het huis. Het is mogelijk om in dat geval tegen een meerprijs met Jolien een uur eerder af te spreken om de ruimte energetisch voor te bereiden.

Eigen locatie
Jullie weten een mooie locatie of hebben bijvoorbeeld via natuurhuisje.nl een idyllische plek in de natuur gevonden, waar jullie samen deze diepe verbinding met elkaar willen aangaan. Jullie regelen deze locatie en jullie eten en drinken zelf en Jolien komt daar naartoe.

De yurt
Back to Basic! Samen terug de natuur in.
Op een alternatief, groenrijk privé landgoed nabij Hoorn, omringd met water, waar de paarden en kippen vrij rondlopen, staat jullie yurt klaar. Het enige dat jullie hoeven te doen is naar de locatie toekomen. Twee fijne ligplekken zijn voor jullie klaargemaakt bij het knisperende haardvuur. Voorzien van edelstenen, bloemen, krachtitems en klankschalen.
Jullie hoeven alleen maar te ontvangen, te zijn.

Investering
  • Jullie volledige commitment;
  • Tijd en verantwoordelijkheid om jullie proces voor te bereiden en te integreren;
  • Financiële vergoeding, zie onderstaand overzicht:
inclusief BTW
  • Bij een ceremonie aan huis, rekenen we een reiskostenvergoeding van 40 cent per gereden kilometer vanaf en terug naar postcode 1687RG;
  • eventuele parkeerkosten, en;
  • verlengde begeleiding bedraagt €37,50 per uur.

Hebben jullie een speciale datum, helder wat jullie willen of juist nog vragen?
Stuur een e-mail om jullie reis van start te laten gaan!


*Liever twee begeleiders? Ook dat is mogelijk! Bij het bespreken van jullie wensen en voorkeuren stelt Jolien tegen een meerprijs het juiste team voor jullie samen.