Telefoonnummer

06 - 21 44 85 85

E-mail

info@natuurlijkjolien.nl

Van vrouwen, voor Vrouwen


Zondag 11 juni van 10:00 tot 17:00 uur (UITVERKOCHT)
Woensdag 21 juni van 10:00 tot 17:00 uur

Retraite

Een retraite betekent letterlijk ‘jezelf even terugtrekken’. Je afzonderen van het dagelijkse leven om weer in contact te komen met je innerlijke kompas. Zodat er ruimte ontstaat om je meer bewust te worden en tot inzichten te komen.

Met een eendaagse retraite druk je de pauzeknop in, met een meerdaagse realiseer je een reset.

Een dag met stilte in je hoofd en rust in je lijf. Je hebt dit leven gekregen, tijd om dit geschenk te vieren!

Ceremonie

Een ceremonie staat voor een rituele, bewuste viering en verwerking van het leven ín verbinding.

In verbinding met jezelf, elkaar & het leven om jou heen. Waar een brug geslagen wordt tussen het zichtbare en onzichtbare. Om zo een hogere staat van bewustzijn te bereiken waarin je jezelf spiegelt en je tot inzichten komt. Meestal om weer harmonie te ervaren in jezelf en binnen je leefomgeving. Het stelt je in staat om verder te kijken dan je neus lang is en meer te vertrouwen op je intuïtie.

Dans alsof er niemand kijkt

Zing alsof er niemand luistert

Heb lief alsof je nooit bent gekwetst

Leef alsof de aarde de hemel is

voor jou

de vrouw die:

  • wil vertragen en los wil komen van het dagelijkse aanstaan en doorgaan;
  • weer wil verbinden met haar eigen vrouwelijke energie;
  • weer wil vertrouwen op haar eigen altijd kloppende intuïtie;
  • weer in volledige kwetsbaarheid wil durven en kunnen zijn;
  • wil voelen waar haar diepste verlangens vandaan komen;
  • wil verdiepen met gelijkgestemden;
  • zich wil laten meevoeren in het onbekende en een verrijkende ervaring wil opdoen.

wat

We hebben een prachtig uniek programma voor je vormgegeven.

Liefdevol en confronterend, diepgaand en speels.

Waarin we gaan verbinden met cacao en klanken, spelen met vuur, voelen vanuit de buik en kijken met ons hart.

Je wordt meegenomen op een reis in verbinding met jezelf en de sisters om je heen. Waarbij we je verrijken met adem- energie- en lichaamswerk, visualisaties, opstellingen en uiteraard een heerlijk rijkgevulde, vegetarische maaltijd.


Cacao

De natuur reikt onze krachtige instrumenten aan om dit leven ten volste te leven. Zoals cacao. Cacao komt van de Theobroma Cacao boom, Theo = God en broma = voeding. ‘Voedsel van de Goden‘. We starten de dag met een kleine cacao ceremonie. Onze rauwe, biologische, ceremoniële cacao is vol van rijke voedingsstoffen die een geweldige impact hebben op je hele lichaam. Eén van deze stofjes is fenylethylamine. Een stof die je lichaam aanmaakt als je verliefd bent. Men noemt cacao niet voor niets de hartopener.
Daarnaast is cacao is een entheogeen. Wat letterlijk betekent ‘Afkomstig van de God in onszelf’.

Een krachtige, hart-opende start dus, waarbij de godin in jouzelf weer ontwaakt!

Adem

Met je adem creëer je lucht en ruimte. In je lijf en in je geest. Lucht staat voor inspiratie. Het woord inspiratie komt van het Latijn, in spirare wat inademen betekent. Deze dag helpt de wind dat af te stoffen wat jou niet meer dient, helpt jouw adem te voelen waar het echt om gaat en helpt het luchtig bewegen je in contact te komen met je lijf en vrouwelijkheid.

Vuur

Vuur is krachtig en geeft warmte. Kijk maar naar de zon. Het staat voor de vlam van je ziel. Vuur kan scheppen en vernietigen. Deze dag gebruiken we om dat wat tot as mag opgaan, en dat wat gemanifesteerd mag worden, aan het vuur te geven tijdens de vuurceremonie. Jouw waakvlam gaan we laten oplaaien tot een passioneel vuur!

Aarden

Aarden zorgt voor een heldere geest en een fit lijf. Het draagt bij aan goede nachtrust, laat je stressniveau dalen en energiepeil stijgen. Door goed te gronden kom je weer in contact met je lijf en de emoties die je de door de jaren heen hierin hebt opgeslagen. Daarom verblijf je deze dag op een magisch natuurlijke plek. Een groende weelde verrijkt met edelstenen, totempalen en een heuse tipi!

Een dag die in het teken staat van zacht zijn naar jezelf en naar anderen.

En om in overgave te leren ontvangen.

wie

Kim Kromwijk-Lub en Jolien van Stralen zijn vriendinnen en hebben het geluk een vriendschap met elkaar te ervaren die ver voorbij het aardse gaat. Een diepe hartconnectie op zielsniveau. Zij wilden en konden dit niet meer alleen voor zichzelf houden en vanaf nu brengen zij dit gevoel van verbinding in sisterhood naar buiten. Ze nemen jou mee op deze dag in hun energie waarin je je geborgen en gedragen voelt, om oprecht in overgave je vrouwelijkheid en kwetsbaarheid te kunnen omarmen.

Jolien en Kim

Kim en Jolien hebben beiden een succesvolle praktijk in de regio West-Friesland. Kim is EFT relatietherapeut, begeleidt familieopstellingen en beoefent de witte tantra. Jolien is holistisch (EFT-tapping)therapeut, retraite facilitator en handelt vanuit een sjamanistisch hart.

Ze brengen dus niet alleen hun energie, maar ook hun talent samen in deze retraite voor jou! Ze hebben een groot hart voor mens, dier en de schoonheid van de natuur.  Ze zijn vrij in hun denkwijze en laten iedereen in hun waarde.

Ze zijn er voor jou, zodat jij dit ook kan ervaren…

Waar & Wanneer

  • Datum:   Zondag 11 juni van 10:00 tot 17:00 uur
  • Locatie:  Landje van Stralen; Grote Zomerdijk 23, 1687PE, Wognum
  • Prijs:      €119,-

Samenwerken

Kim & Jolien kijken ernaar uit
je te ont-moeten!


Lieve vrouw, hebben we je enthousiast gemaakt? Meld je dan vooral aan. Van oudsher kwamen de vrouwen altijd samen om met elkaar te verbinden. Om elkaar bij te staan in moeilijke tijden en om het leven te vieren in voorspoedige tijden. Wij willen deze traditie eren en brengen vrouwen graag samen, waarin we onze energie en liefdevolle zorg graag met je delen.
Liefs Kim en Jolien


Schrijf je HIER direct in!