Verbindings MISSIE

In een tijd waar digitale volgers vrienden worden genoemd, fysieke afstand als gezond wordt beschouwd en het hoofd regelmatig boven het hart verkozen wordt, komt de menselijke verbinding in het gedrang. Gelukkig is er een kentering gaande! Mijn missie is om bij te dragen aan jouw basisbehoefte van diep menselijke verbondenheid. Zodat jij je authentieke zelf weer hoort, ziet en voelt. En van daaruit jouw eigen pad bewandelt. En het leven om jou heen, als vanzelf, met jou mee verandert.

Holistische VISIE

Vanuit het feit dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is, kijk en luister ik naar het gehele plaatje. Hoor ik wat er tussen de regels door gezegd wordt. Welke actie heeft tot deze reactie geleid? Waar is dit pijnpunt geboren? En welk effect heeft dat op jouw fysieke lichaam, op jouw gedachten, op jouw gevoel en op jouw energie? Welke spiegel houdt het leven jou voor? Wat wil er gehoord en doorvoeld worden?

Sjamanistisch HART

Niet alleen verbonden, maar het gehele leven is bezield! Want de uitdaging die jij momenteel ervaart in je leven, is er niet één van alleen in het hier en nu. Verleden, heden en toekomst, dieren, spirits, plaatsen en gebeurtenissen hebben invloed op jouw energiestroom. Welke overtuiging zit zo diep geworteld dat niet alleen jij, maar je oma, je moeder en wellicht zelfs je kind nu dezelfde levenservaring opdoet?
Met Natuurlijk Jolien help ik jou met het creëren van de juiste omstandigheden om de verbinding met je kind, je relaties maar bovenal met jezelf weer te herstellen en te behouden. Sta ik naast je tijdens jouw transformatie én deel ik mijn levenservaringen en ongezouten mening over de alledaagse- én niet alledaagse werkelijkheid.
Natuurlijk Jolien… een unieke blend!


Balans is een illusie

Met regelmaat zal je het voorbij zien komen, en ook ik heb jaren zinnen rondgeslingerd als ‘kom weer in balans‘ of ‘wanneer je je weer in balans voelt‘. Maar balans is een illusie.

Het leven is een constante stroom van beweging. Waarin je momenten ervaart van een rustig kabbelend watertje, een immens woeste wilde zee en alles daar tussenin.

Want wanneer zich een pijnpunt bij jou aandient (een gebeurtenis, een trauma), en deze wordt niet door jou aangekeken en doorvoelt, nestelt het zich in jouw systeem om zo een weg te vinden om wel door jou opgemerkt te worden.

Het zal zich bijvoorbeeld presenteren doordat, je kind iets spiegelt (boosheid, eenzaamheid, slapeloosheid, verdriet, verslavingen, etc.) of doordat je een enorme trigger voelt via je partner (hij/zij ziet je niet staan, gaat over je grenzen etc.), of het gevoel van altijd op eieren moeten lopen bij je ouders.

Jouw onbewuste beschermingsmechanisme heeft dit allang door en wil jou van deze pijn behoeden en zet daar verschillende zaken voor in werking. Zoals bijvoorbeeld voor alles en iedereen om je heen (willen) zorgen, perfectionistisch, grappig, extreem bedreven of juist passief zijn ‘want ik kan dat toch niet’.


Nu kan je er natuurlijk voor kiezen om alle triggers in je leven voor lief te nemen.
En je er ‘gewoon’ van af te wenden. “Bekijk het positief!
NEE!
Dat is nou met recht een complete spirituele bypass.
Want echt niet dat deze uitnodiging tot heling, opgelost wordt, door je om te draaien.

Raak dus maar even uit balans.

Kijk het recht in de ogen aan, doorvoel het, doorleef het.
En daar ben je dan… even in jouw gigantische golfslagbad…


Ben je overweldigd door het woeste water waar je nu in terecht bent gekomen?
Lijkt het leven zonder zingeving aan je voorbij te gaan?
Vliegen de triggers je om de oren?

Plan een gratis kennismakingsgesprek in.

En laten we samen kijken, wat ik voor jou of voor jou
én je kind kan betekenen om weer in vertrouwen te balanceren.


Stuur mij een  E-MAIL , bel of WhatsApp naar 06 – 21 44 8585


Nooit meer iets missen!?

Schrijf je in!

En blijf (on)regelmatig up-to-date.